Biljetter

IMPRO COMEDY NIGHT
Impro Comedy Night är som freestyle standup fast roligt! Afterwork med folkölsbar! Närproducerad öl direkt från Hantverksbryggeriet samt goda mackor & snacks. Kom förbi efter jobbet – innan resan hem vetja! Medverkande: Jonas Öhrn, Mathias Wiik och Fredrik Lundqvist från 4:e teatern samt specialinbjudna gäster.


Onsdagar: 5/2, 4/3, 15/4, 6/5
Arrangör: 4:e teatern

OPERATURBO
TORSDAGAR 12.00 – 13.00 – OPERATURBO med lunch Vår tidigare lunchföreställning Operalunch kommer framöver att heta OPERATURBO. Precis som tidigare kommer vi att bjuda på både opera och lunch – fast med en liten twist och med mycket mera teater! VT 2020 har vi flera tillfällen för vår unika lunchupplevelse. Ni kommer att få smakprov ur kända verk som Glada änkan och Figaros bröllop. Boka gärna två veckor innan eventet. Välkommen!

Torsdagar: 13/2, 19/3, 23/4
Arrangör: 4:e teatern

LIVSRESAN
Livsresan har underrubriken En resa i ord och ton, tid och rum, och är en text- och musikföreställning som framförs som ett sammanhängande verk med en speltid om ca 60 minuter. Kontemplation, reflektion och eftertanke är ledorden i denna föreställning, där text, dikt och musik gestaltar den resa vi alla gör genom livet. Publiken försätts bitvis i ett mediterande tillstånd när ord och toner fyller lokalen. Formen på programmet är på ett plan linjär, men samtidigt svävande och med en parallell cirkelkänsla, vilket starkt bidrar till den reflektiva sinnesstämningen. Texterna är till största del skrivna av Dorthe Jensen Sevilla och Karin Enblom, men delvis även hämtade ur den franske författaren Philippe Delerms Den första klunken öl och andra små njutningar, som utkom 1997 med originaltiteln La première gorgée de bière et autres plaisirs minuscules. Musiken består dels av ackompanjerande bakgrunder till texterna, men även som enskilda musikstycken utan text. Bakgrunderna är skrivna av Frans Einarsson och Karin Ullvin, medan de övriga verken är komponerade av Astor Piazzolla, Charles Gounod, J.S. Bach, Andy Statman och Heitor Villa-Lobos.

Medverkande: Frans Einarsson, Karin Ullvin, Dorthe Jensen Sevilla, Karin Enblom.

Torsdag 20/2 19.00