Meny Stäng

BILJETTER

DHMJ – INGEN BRYR SIG NÄR CLOWNEN GRÅTER & SÄG NÅNTING!

Säg Nånting! är en fristående uppföljare till ”Ingen bryr sig när Clownen gråter”, där temat destruktiva relationer och normaliseringsprocessen behandlas. Samma tema med ett nytt perspektiv.

Emma har precis kommit ur ett destruktivt förhållande. Det värsta borde vara över men vad händer egentligen sedan? Vad säger en till vänner? Vad säger en till sig själv? Hur går livet vidare när världen plötsligt är uppochned?

En fysisk teaterföreställning som utgår från frågeställningen; Hur bearbetas en trauma? Hur går en vidare?

Nu har ni möjlighet att se båda föreställningarna i följd!

Torsdag 21/11 18.00 – 20.00

IMPRO COMEDY NIGHT – MED JONAS & MATHIAS, FREDRIK LUNDQVIST

En nyhet är IMPRO COMEDY NIGHT med JONAS & MATHIAS och FREDRIK LUNDQVIST! På onsdagar med start 4/9 17.00 kommer 4:e teatern att anordna AW på vår scen där vi erbjuder IMPRO samt försäljning av exklusiva folköl från lokala bryggerier här i Västerås. Varför inte glida förbi en onsdag 17-19.00 för lite skratt och en god öl? Det kommer att bli FETT. Vi ses där!

Onsdag 4/12 17.00, med showstart 17.30

HEMSKA AKADEMIEN – DET STÄNDIGA UNDANTAGET

Hemska akademien är en interaktiv turboproducerad scenkonstupplevelse. En dramatiserad podcast blandat med tipspromenad och teaterföreställning. Västerås svar på grevinnan och betjänten på LSD. Med kärlek turbo-slaktar vi svenska akademien. Vi vältrar oss i litteraturen, historien, ledamöterna och kriserna.

Vad är turbo-teater? Fyra skrivdagar, fyra repdagar och tre föreställningar. Vi vet inte vad vi gör? Det kan bli katastrof! Vi kan utlova en upplevelse med förvirring, skruvad humor, nattsvart stämning, blod, svett och damm. Ingen kan sina repliker!

Medverkande: Fredrik Lundqvist, Pascal Wibe, Dasha Nikiforova, Mikaela Hagelberg, Daniel Scherp, Titti Hilton och Alicia Söderman.

Torsdag 5/12 19.00

SKILLS B4 STATUS

Hur kommer det sig att det är så svårt för vissa att dela med
sig utav sin konst och varför tvekar man så ofta på sin talang?

Mario P Amigo har stött på allt för många kreativa själar som
håller sina talanger gömda på grund utav rädsla.

En föreställning om att våga dela med sig av sin konstform utan
att lyssna till sina hjärnspöken.

Skills B4 status är en ärlig och öppensinnad
föreställning om att våga dela med sig av sin konstform utan att lyssna till
sina hjärnspöken.

Fredag 27/12 19.00

DANSSPELET

Dansföreställningen heter Dansspelet. Den utspelar sig i en tv-spelsvärld. Fyra personer har dragits in i denna värld som styrs av olika tärningar. För att ta sig ut måste de följa Dansspelets regler och ibland ta hjälp utifrån. Det är din uppgift som publik att hjälpa dessa karaktärer genom alla nivåer till det sista kastet, så att de kan ta sig tillbaka hem. Vem vinner? Kommer alla att ta sig ut i tid?

Föreställningen innehåller mycket humor och högkvalitativ dans. Det unika med projektet och föreställningen är just att handlingen styrs av publiken med hjälp av två stora skumtärningar där varje utslag och kast representerar en vändning i handlingen, val av karaktär och vilken dansstil som utförs. Publiken är helt integrerad i föreställningens story och röda tråd. Dansföreställningen riktar sig till barn och ungdomar.

Lördag 28/12 14.00 & 17.00

INFORMATION OM BILJETTER

4:e teatern har i dagsläget ingen biljettkassa. Köp av biljetter görs enbart via Kulturbiljetter: www.kulturbiljetter.se. Platserna är onumrerade. Vår scen är bemannad 30 minuter innan föreställningen börjar där ni kan visa upp era digitala biljetter för vår värd. Lokalerna är handikappanpassade.

Vid frågor om biljetter hänvisar vi till Kulturbiljetter. Vi på 4:e teatern kan ej avboka/omboka dessa. Kontakt till Kulturbiljetter: 08 – 50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

RESVÄG

Adress: Sintervägen 4, 721 30 Västerås. Från Västerås Central Station tar ni buss 6 eller buss 21 till hållplats Kopparlunden. Därifrån är det 1 minut till Culturen där 4:e teatern har sin scen. Det tar 13 minuter att promenera från Västerås Central Station till 4:e teatern.