Kontakt

Adress:
4:e teatern
Sintervägen 4
721 30 Västerås

Kontakt för information: 021-14 27 77, teatern@4e.se

Vi som jobbar på kontoret:

Fredrik Lundqvist, Teaterchef: fredrik@4e.se

Fredrik är Teaterchef och konstnärlig ledare på 4:e Teatern sedan 2016. Han har under sin tid på teatern regisserat bla Livsrus, Ågust och hans vänner, och Det farligaste som finns. Han har innan detta varit aktuell på bla Turteatern där han regisserat ”Billy Bloom-Ensam som gud” som nominerades till årets (norm)brott på scenkonstgalan i Göteborg 2016. Fredriks har också gästat teater Viirus i Helsingfors där han regisserade Kycklingrättegången av Johanna Koljonen som senare också spelades på Fringe-festivalen i Edinburgh. Kycklingrättegången listades nyligen av recensenter som en av de gånga seklets bästa föreställningar på de Finlandsvenska scenerna. Fredrik gick ut Skådespelarprogrammet på Stockholms Dramatiska Högskola 2011 och arbetade därefter i drygt 2 år som skådespelare på Unga Klara i Stockholm. Därefter har han frilansat som skådespelare, regissör eller slagsmålskoreograf på bla Regionteater Väst, Uppsala Stadsteater, Örebro länsteater, Turteatern. Förutom detta har han varit konstnärlig ledare för Unga tur 2008-2010. Han har där regisserat bl.a. “Vad är det för fel på Orestien” 2014, “Mästaren och Margarita” 2014, ”Krig på 4e våningen” 2008 och ”Roten ur Norén” 2007.

Sofia Öhrndalen, Verksamhetsledare och scentekniker: sofia@4e.se

Marie Sundin, Producent och bokningar: marie@4e.se


Anne Hellandsjö, Producent, marknadsföring och digital kommunikation: anne.hellandsjoe@4e.se 

Per Gustavsson, Snickare och dekortillverkning: per@4e.se

Anställda VT 2020:

Mikaela Hagelberg skådespelare

Dasha Nikiforova skådespelare

Dasha är utbildad vid Teaterhögskolan i Luleå samt genom flera rörelsebaserade kurser utomlands i Frankrike, Grekland och USA. Sedan 2015 har hon frilansat på bl.a Folkteatern i Gävle och Göteborg, ung scen/öst, Riksteatern och Borås Stadsteater. 2018 producerade Dasha en egen visuell föreställning om konstnären Frida Kahlo, ”Frieda x 3” som gästspelade på Folkteatern i Göteborg. Det senaste året har hon genom Friare Livs årsutbildning i nonviolent communication nyfiket utforskat och utvecklat kunskaper i kommunikation mellan människor.
För mera information besök: www.dashanikiforova.com

Pascal Wibe skådespelare

Pascal Crépault Wibe är skådespelare bosatt i Sala i Västmanland. Han är utbildad på Teaterhögskolan i Luleå och har tidigare arbetat på bl.a. Teater Martin Mutter i Örebro, Romateatern på Gotland och Skuggteatern i Umeå. Han brinner för teater och scenkonst med barn- och ungdomar som målgrupp. När han inte spelar för 4:e teatern läser han in ljudböcker, bakar bröd och umgås med sina döttrar.
För mera information besök: www.pascalwibe.se

Titti Hilton skådespelare


Daniel Scherp skådespelare