Meny Stäng

2019-04-04

INFO: Vi säljer nu biljetter till våra föreställningar via Kulturbiljetter. Vi har tidigare haft en biljettförsäljning via Elektra biograf men den kanalen skall nu läggas ned. Tidigare bokade gästspel som Operalunch & Improboom som har kommande tillfällen ligger dock kvar hos Elektra sedan tidigare. För övriga kommande gästspel och biljetter se vår sida BILJETTER eller besök Kulturbiljetter.se
/4:e teatern

2019-03-27

Vi har ställt in Ibland dör man lite den 28 mars hos oss på 4:e teatern. Vi kommer att boka in ett tillfälle vid senare datum. Håll utkik!

Förra veckan var vi med på utbudsdagen i Örebro! Vi gjorde succé med vår senaste egenproduktion Livsrus. Vi fick spela 20 minuter ur föreställningen som vanligtvis är på 60 minuter. Det blev en riktig ”cliff hanger” och alla ville veta hur det hela slutar. Så skall det vara!

Missa inte vår kommande gästspel! Vi fortsätter med succén Operalunch vilket är ett samarbete med operasångerskan Annika Hassel från Västerås. Jonas & Mathias fullföljer torsdagkvällar med Improboom. På intåg har vi Teater Tropos med Its all too beautiful och därefter DHMJ med föreställningen Säg Nånting. För samtliga datum se vårt kalendarium.

Allt gott!
4:e teatern

2019-03-15

Äntligen har vi fått en ny hemsida! Hurra! Sidan är fortfarande ”under construction” då en hel del information skall till samt justeras. Våra bokningsbara och aktuella föreställningar står med både i översta menyn och lite längre ned som block. För att läsa mera om vårt nuvarande utbud klicka på en av länkarna.

Den 28 mars 19.00 spelar vi föreställningen Ibland dör man lite på vår egen scen på 4:e teatern. Det är en offentlig föreställning så alla är välkomna! Biljetter kan ni köpa via Elektrabio Västerås genom att mejla till: bokning@elektrabio.se.

Vi på 4:e teatern väljer 2019 att satsa på ett samarbete med lokalförankrade aktörer som tex. ståuppduon Jonas & Mathias, Teater Tropos och DHMJ. Se vår kalendarium för samtliga gästspel VT 2019.

Inom kort kommer vi att införa ett eget biljettsystem. Det innebär att ni i fortsättningen kan köpa biljetter till våra föreställningar direkt via vår hemsida.

Vår teaterchef Frederik Lundqvist är fortfarande pappaledig men är åter på teatern i slutet av april.

Vid frågor om verksamheten och utbudet kontakta oss på kontoret:
Jens: jens@4e.se
Sofia: sofia@4e.se
Anne: annehellandsjoe@gmail.com

/4:e teatern